Håndværkerrengøring til ethvert byggeprojekt

Vi efterlader et pletfrit resultat efter nybyggeri og renovering

Det kan være en rodet omgang at stå for et større byggeprojekt. Når tømrerne, murerne og malerne først er færdige med deres arbejde, kan der være bunker af støv, affald og lignende, som naturligvis skal fjernes grundigt, når det færdige resultat skal vises frem til kunden. Og her kommer vi ind i billedet.

Ved Mul10-4maet ApS tilbyder vi nemlig professionel og grundig håndværkerrengøring, så du som entreprenør eller bygherre stolt kan vise det flotte resultat frem – skinnende rent. Vi står for rengøring efter håndværkere for kunder i hele Djursland samt i Randers, Hadsten, Hammel, Gjerlev og andre omkringliggende byer.

En omfattende løsning med håndværkerrengøring

Byggeprojekter medfører ofte flere rengøringsopgave, end man lige skulle tro. Derfor tilbyder vores rengøringsfirma en omfattende løsning med vores håndværkerrengøring, der kommer hele vejen rundt. Vi hjælper således både med rengøring efter nybyggeri eller renovering, flytterengøring, skurvognsrengøring og byggepladsvedligehold.​

Vi har stor erfaring med både store og små byggerier, og vi kan derfor også hjælpe dig. Uanset hvad opgaven lyder på, så går vi til den med den samme imødekommenhed og respekt. Samtidig ønsker vi at bidrage positivt til den grønne omstilling, og vi benytter os derfor udelukkende af miljøvenlige rengøringsmidler.

Kontakt os og få et tilbud

Leder du efter et rengøringsfirma, der erfarent kan tage hånd om din opgave med håndværkerrengøring eller anden form for erhvervsrengøring og/eller vinduespudsning? Så er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi udformer dig også gerne et uforpligtende tilbud på dit rengøringsarbejde, så vi kan komme godt i gang med at hjælpe dig.

Kvalitets/miljøvenlig rengøring

Mere end 20 års erfaring

Fair og overkommelig pris

Vi er pålidelig

Firma

Mul10-4maet ApS

Vi er et rengøringsfirma med mere end 20 års erfaring. Vi bruger miljøvenlige produkter. Vi giver vores kunde den bedste oplevelse af vores rengøring, og vi laver både for private og erhver.

Vi kører mest i Midt - og Østjylland, men du er altid velkommen til at ringe til os!

Vi er samarbejdspartner med SERVICO

​Telefon

31 72 15 67

CVR

39894041

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt