Rengøring privat

Hos os tilbyder vi rengøring i alle afstøbninger til private.

Har du en travl hverdag og gider du ikke at bruge tid og ressourcer på at gøre rent?

I så fald vil vi hellere end gerne hjælpe dig med rengøringen, så du kan bruge din tid på noget sjovere. Vores arbejdsområder spænder bredt og det betyder, at vi kan hjælpe med rengøring af alle tænkelige områder i hjemmet. Det indebærer blandt andet hjælp til vinduespudsning, støvsugning, gulvvask og skiftning af sengetøj.

Har du brug for hjælp en enkelt gang, eksempelvis i forbindelse med flytning, eller en fast ugentlig dag? Uanset dit behov kan vi skræddersy en løsning, der tilgodeser dine ønsker og hjælper dig, når du har brug for det.

Vi kan også love dig at alle vores rengøringsmilder er miljøvenlige, og vi gør ikke ind for skadelige produkter.

​Prisen på rengøring for private afhænger af rengøringsopgavens omfang og hyppighed, men uanset hvad, lover vi hos Mul10-4maet ApS at vi altid tilbyder konkurrencedygtige priser. Er du interesseret i at få professionel privat rengøring til en skarp pris, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder også at komme ud til dig og derudfra udarbejde en specifik pris på netop din opgave.

Kontakt os​

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Mul10-4maet IVS, er du naturligvis velkommen til at ringe til os på 

​​31 72 15 67 eller skrive e-mail på info@mul10-4maet.dk. Du kan også hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular længere nede på siden, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.​

Vi ser frem til at høre dig!

Kvalitets/miljøvenlig rengøring

Mere end 20 års erfaring

Fair og overkommelig pris

Vi er pålidelig

Firma

Mul10-4maet ApS

Vi er et rengøringsfirma med mere end 20 års erfaring. Vi bruger miljøvenlige produkter. Vi giver vores kunde den bedste oplevelse af vores rengøring, og vi laver både for private og erhver.

Vi kører mest i Midt - og Østjylland, men du er altid velkommen til at ringe til os!

Vi er samarbejdspartner med SERVICO

​Telefon

31 72 15 67

CVR

39894041

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt