​Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring

​Har du en virksomhed, og ønsker du at hyre et rengøringsfirma til f.eks. kontorrengøring? Hos Mul10-4maet ApS løser vi alle former for rengøringsopgaver for både små og store virksomheder, butikker og kontorer i Randers, Aarhus, Hammel og omegn. Vi har 30 års erfaring, og vi leverer altid kvalitetsrengøring til fair og overkommelige priser.

Miljøvenlig erhvervsrengøring efter dine behov

En professionel rengøring sikrer jer et bedre indeklima og mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt personalet.

Hos Mul10-4maet ApS hjælper vi alle typer virksomheder med erhvervsrengøring, og der er ikke den type rengøring, vi ikke kan klare. Du kan f.eks. lave en fast aftale, som kan omfatte bl.a. tæpperensning, Vinduespudsning, linned- og måtteservice, vedligeholdelse af grønne arealer, snerydning, gulvvask og støvsugning. En fast aftale sikrer, at der altid er rent og indbydende at være. Vi tilbyder dog alle vores kunder en skræddersyet rengøringsaftale, så den matcher netop dine behov.

Når vi udfører erhvervsrengøring, så lægger vi stor vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. Det giver et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af virksomheden. Desuden benytter vi os af miljøvenlige produkter, så vi skåner både miljøet, vores medarbejdere og din virksomheds ansatte.

Kontakt os for en aftale om erhvervsrengøring

Kunne du tænke dig at lade os stå for erhvervsrengøring eller håndværkerrengøring? Har du spørgsmål til en specifik arbejdsopgave eller priser? Uanset hvad er du velkommen til at ringe til os på telefon 31 72 15 67 eller skrive til vores e-mail info@mul10-4maet.dk. Vi besvarer glædeligt alle dine spørgsmål, og vi udarbejder desuden gerne et godt tilbud til dig med en god pris på erhvervsrengøring.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular længere nede på siden, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om. Vi ser frem til at høre fra dig og stå for din erhvervsrengøring!

Kvalitets/miljøvenlig rengøring

Mere end 20 års erfaring

Fair og overkommelig pris

Vi er pålidelig

Firma

Mul10-4maet ApS

Vi er et rengøringsfirma med mere end 20 års erfaring. Vi bruger miljøvenlige produkter. Vi giver vores kunde den bedste oplevelse af vores rengøring, og vi laver både for private og erhver.

Vi kører mest i Midt - og Østjylland, men du er altid velkommen til at ringe til os!

Vi er samarbejdspartner med SERVICO

​Telefon

31 72 15 67

CVR

39894041

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt