Vinduespudser sikrer skinnende rene ruder for private og erhverv

Vi hjælper dig med rene vinduer i dit hjem eller din virksomhed

Er dine vinduer beskidte og trænger til en vinduespudsning? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos rengøringsfirmaet Mul10-4maet ApS tilbyder vi en skinnende ren vinduespudsning af vinduer i type bygninger.

Vi hjælper private og erhverv i blandt andet Randers, Hadsten, Gjerlev, Hammel samt hele Djursland og omegn. Leder du efter en professionel og erfaren vinduespudser her i området, så kan vi hurtigt komme ud og hjælpe dig med rene vinduer i dit hjem eller din virksomhed.

Vores vinduespudser kan pudse vinduer i alle typer bygninger

Vi har mange års erfaring med vinduespudsning. Det betyder, at vi gennem tiden har pudset et hav af vinduer på mange forskellige bygninger. Vi er derfor også i stand til at løse en hvilken som helst vinduespolering professionelt – og naturligvis med miljøvenlige produkter.

Vi har altid en vinduespudser, der står klar til at hjælpe. Vi tilbyder vinduespudsning på alt fra små butikker til store kontorhuse – fra institutioner og offentlige bygninger til boligforeninger og parcelhuse. Alle steder tilbyder vi en vinduesservice, hvor vi rengør vinduer og glasfacader efter en fast aftale med dig.

Kontakt os og lav en aftale om vinduespudsning

Sidder du og tænker ”hvad koster en vinduespudsning?” – så kontakt os gerne! Når vi kender til din opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en god og billig pris. Vores priser er altid fair og overkommelige, og du kan forvente et samarbejde med en pålidelig virksomhed, som vægter kvalitet højt.

Vi ser frem til at hjælpe dig – og få dine vinduer til at stråle igen! Kontakt os allerede i dag og få sendt en kompetent vinduespudser ud på opgaven.

Vi kombinerer også gerne vores vinduespudsningsservice sammen med erhvervsrengøring, håndværkerrengøring eller rengøring for private.

Kvalitets/miljøvenlig rengøring

Mere end 20 års erfaring

Fair og overkommelig pris

Vi er pålidelig

Firma

Mul10-4maet ApS

Vi er et rengøringsfirma med mere end 20 års erfaring. Vi bruger miljøvenlige produkter. Vi giver vores kunde den bedste oplevelse af vores rengøring, og vi laver både for private og erhver.

Vi kører mest i Midt - og Østjylland, men du er altid velkommen til at ringe til os!

Vi er samarbejdspartner med SERVICO

​Telefon

31 72 15 67

CVR

39894041

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt