Tæpperens

Tæpper skal vedligeholdes lige så grundigt som alle andre typer gulvbelægning. Det forlænger tæppernes levetid og sikrer, at de altid fremstår smukke og rene.

Mul10-4maet ApS tilbyder fleksible serviceaftaler på tæppepleje. Det kan være en særlig fordel for virksomheder og institutioner, hvor store arealer er beklædt med tæpper og mange mennesker færdes i hverdagen.

Vi leverer en grundig tæpperensning, der kan fjerne selv de værste pletter og lugte. Tæpperne renses skånsomt og effektivt uden at efterlade skjolder, hvor der ellers har været tydelige spor af snavs.

Som en særlig fordel for arbejdspladser tilbyder vi tørrensning af tæpper. Det er en rengøring, der renser hurtigt og effektivt i dybden, og hvor man straks efter rengøringen kan bruge tæpperne igen.​

Kontakt os​

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Mul10-4maet ApS, er du naturligvis velkommen til at ringe til os på 

​​31 72 15 67 eller skrive e-mail på info@mul10-4maet.dk. Du kan også hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular længere nede på siden, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.​

Vi ser frem til at høre dig!

Kvalitets/miljøvenlig rengøring

Mere end 20 års erfaring

Fair og overkommelig pris

Vi er pålidelig

Firma

Mul10-4maet ApS

Vi er et rengøringsfirma med mere end 20 års erfaring. Vi bruger miljøvenlige produkter. Vi giver vores kunde den bedste oplevelse af vores rengøring, og vi laver både for private og erhver.

Vi kører mest i Midt - og Østjylland, men du er altid velkommen til at ringe til os!

Vi er samarbejdspartner med SERVICO

​Telefon

31 72 15 67

CVR

39894041

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt